Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sportovní novinky pro období 2024-2025

6. 9. 2024

Informujeme Vás o dění naší jednoty:

Stolní tenis: Po úmrtí Davida Jochyma jsme zvažovali varianty, jak dál se skomírajícím oddílem stolního tenisu a podařil se nám husarský kousek - přešlo k nám 21 tenistů z T.J. Sokol Bohumín a pro sezónu 2024/2025 jsou přihlášena do svazových soutěží 3 družstva (A,B,C). Rozpis zápasů zveřejněn na našem webu. Tento oddíl nabírá starší děti a mládež od cca 10 let, pokud máte ve své rodině či okolí zájemce o tento sport, kontaktujte Ing. Martina Jakšu (tel. 725 725 631) 

Jóga a zdravotní cvičení: Od září se rozběhne tradiční aktivita cvičení s Hildou Šustrovou. Pro další zájemce (ženy i muže) již byly odstartovány lekce jógy s novou mladou cvičitelkou Nelou Trlifajovou. Cvičení probíhá každé pondělí od 17.15 hodin do 18.15 hodin a první ukázková lekce se setkala s velkým úspěchem.

Všestrannost pro děti: Terezka Worková již v tomto týdnu nastartovala tradiční sportování pro menší děti. Nyní si bude užívat dovolené, ale  25.9. bude cvičení pokračovat vždy ve středu od 16 do 17 hodin.

Florbal a badminton: sportovci těchto oddílů prakticky sportování nepřerušili a scházeli se v tělocvičně i během prázdnin. Patří jim dík za vstřícnost a shovívavost při aktu aktualizace Harmonogramu sportování v tělocvičně, kdy došlo v jejich harmonogramu k výrazným přesunům.

Na našem webu najdete také termíny  plánovaných společenských akcí (soukromé oslavy, domácí zápasy), které nám čas od času narušují sportování, děkujeme všem za pochopení a trpělivost. Sokolovna je sportovním i kulturním stánkem nejen Záblatí.  

Přejeme super skok do nového sportovního období a máme radost ze vzkvétajících aktivit v naší jednotě, sokolovna ,,praská ve švech". Výbor T. J. Sokol Záblatí

 

Náhledy fotografií ze složky 2024-09 Novinky